Laminaat vloeren

Laminaat

De eenvoudige schone eigenschappen van laminaatvloeren maken het een ideale keuze voor een keuken of badkamer. Beschikbaar in een scala van houteffecten, afwerkingen en kleuren. Samen met klassiekers zoals wit, grijs en zwart, zorgen nieuwe strakke kleuren en tinten van ons assortiment voor uw eigen unieke stijl.

Laminaatvloeren zijn uiterst duurzaam. U kunt bij ons kiezen uit diverse merken. Wij leveren en leggen alleen de beste merken. De slijtvaste toplaag en sterke kern zorgen voor een opmerkelijke kras-, vocht- en vlekbestendigheid. Ze zijn zelfs beter bestand tegen water en vocht dan traditionele houten vloeren. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft uw vloer in uitmuntende staat. Ons laminaat is goed te combineren met vloerverwarming. Wij gebruiken hier een speciale ondervloer voor. Wij adviseren u graag.