Kunstof vloeren

RV Vloeren Design Gietvloeren zijn werkelijk een lust voor het oog en geliefd bij vele architecten. De vloeren zijn niet alleen prachtig maar creëren een bijzondere eenheid in uw interieur. Dankzij de grote diversiteit aan kleuren en kleurencombinaties kan aan elke ruimte de juiste ambiance worden gegeven. Door de perfecte afwerking zijn onze Design Gietvloeren nauwelijks te evenaren.

 

In samenwerking met de producent leveren wij de hoogst haalbare kwaliteit gietvloeren.

Uiteraard wordt er ook gedacht aan het milieu de grondstoffen in onze gietvloer worden milieu bewust gekozen. De speciale samenstelling resulteert in een esthetisch mooie en gladde gietvloer met een lange levensduur.

 

U kunt bij ons kiezen uit een Mono Gietvloer of een Duo Gietvloer.

 

De RV Vloeren Mono Gietvloer bestaat uit één kleur waarmee uw woning, winkel of kantoor, na het deskundig aanbrengen, wordt omgetoverd tot een strakke, minimalistisch moderne leefomgeving. U kunt kiezen uit talloze kleuren.

RV Vloeren Design Gietvloeren zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten hardheid, UV-resistentie, chemische resistentie, milieubelasting, loopcomfort, kleurgebruik en antislip.

Voor elke toepassing kunnen we de juiste kwaliteit samenstellen.

De RV Vloeren Duo Gietvloer bestaat uit de combinatie van twee kleuren. Door het samenvoegen en mengen van de twee kleuren ontstaan er verschillende schakeringen en kleur nuances in uw gietvloer. Hierdoor ontstaat er een speels effect dat vaak bestaat uit lichte vegen of vlammen.

Dankzij onze ervaring en het vakmanschap kunnen we dit tot een bepaald niveau sturen. Het door uzelf gewenste effect kan dan in elke ruimte terugkomen.

Bij ons kunt u al verschillende samengestelde kleuren zien. Wij komen ook graag met deze stalen bij u aan huis, winkel of kantoor. Dan kunnen we ons direct een goed beeld vormen van de gehele situatie en daarvoor een passende offerte maken.

 

RV Vloeren Design wordt toegepast in

 

Scholen

Horeca

Winkels

Ziekenhuizen

Praktijkruimten

Showrooms

Kantoren

Woningen

Eigenschappen

 

Zeer slijtvast

Hygiënisch

Naadloos, egaal en poriënvrij

Krasvast

Vloeistofdicht, conform CUR 64

Antislip instelbaar

Geluiddempend

Diverse kleuren (decoratieve toepassingen)

Onderhoudsvriendelijk, stofvrij

Eenvoudig te reinigen

Wilt u een gratis vloeradvies? Bel 06 41 95 90 83