Parketrenovatie

Een nieuw huis met een bestaande vloer. Omdat de kleur niet bij uw stijl past en u gaat uitbouwen denkt u waarschijnlijk: “die vloer moet er uit”. Dit hoeft echter niet altijd door parketrenovatie. RV Vloeren uit Rhenen heeft vele methodes om bestaande vloeren te vernieuwen en professioneel aan te leggen. Door de vloer vakkundig te laten schuren krijgt u een zo goed als nieuwe vloer die afgewerkt kan worden naar keuze. Denk hierbij aan kleuren en de weerspiegeling van de vloer, bijvoorbeeld zijde-mat of extra mat.

 

Redenen voor parketrenovatie

Afhankelijk van de leefsituatie op de vloer kan het ook zo zijn dat uw vloer na jaren genieten parketrenovatie nodig heeft doordat er beschadigingen zijn ontstaan. Bijvoorbeeld door kinderen die enkele jaren intensief hebben gespeeld. Als de slijtage te storend wordt is de keuze voor parket schuren snel gemaakt. RV Vloeren schuurt stofvrij houten vloeren door het gebruik van machines met stofafzuiging en heeft vele mogelijkheden in afwerking.

 

Een parketrenovatie heeft niet altijd met slijtage te maken. Vaak is het schuren van de vloer nodig als de bestaande vloer wordt aangelegd in een uitbouw. Ook daarvoor bent u bij RV Vloeren uit Rhenen aan het juiste adres. De nieuwe aangelegde vloer loopt met de juiste behandelingen naadloos over met de bestaande vloer. Parket schuren gebeurt ook nadat er gedeelte worden geheeld of gerepareerd. Deze reparatieplaatsen krijgen dan nagenoeg de bestaande vloer uitstraling. Na het schuren van de houten vloer is de afwerking minstens zo belangrijk.